برای اطلاع از قیمت ها و آخرین محصولات با ما در ارتباط باشید ۸۷۱۸۴-۰۲۱

فرش و موکت شوی

فرش و موکت شوی صنعتی چیست؟

فرش و موکت شوی صنعتی

فرش و موکت شوی صنعتی وسیله‌ای حرفه‌ای، توانمند و قابل اطمینان است که به منظور شستشوی مؤثر انواع فرش و موکت با هر مساحتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. فرش‌ها به عنوان بخش عظیمی از ملزومات خانگی، اداری و محیط‌های مذهبی، محسوب می‌شوند که با توجه به استفاده بالا و تماس با آلاینده‌های مختلف، به نظافت دقیقی نیازمندند.  استفاده از دستگاه فرش شوی صنعتی مکانیزه در شست و شوی فرش و موکت می‌تواند کیفیت و سرعت بالای فرایند نظافت را به همراه داشته باشد. در واقع می‌توان اینطور گفت که فرش و موکت شوی صنعتی دستگاهی است که برای شست و شوی عمیق فرش‌ و موکت‌ و انواع کفپوش در محیط‌های پرتردد عمومی مانند منازل، ادارات، هتل‌ها و کارخانه‌ها استفاده می‌شود. این دستگاه‌ها به دلیل قدرت مکش بالا و استفاده از مواد شوینده صنعتی و قوی عمیقاً  در الیاف فرش و موکت نفوذ کرده و قادر به از بین بردن لکه‌ها، آلودگی‌ها و گرد و غبار هستند.

اهمیت استفاده از دستگاه فرش و موکت شوی صنعتی (فرش شوی)

به طور کلی می‌توان گفت که استفاده از تجهیزات نظافت صنعتی همچون دستگاه موکت شوی در محیط‌هایی پر از رفت و آمد که با فرش و موکت پوشیده شده‌اند، می‌تواند از بروز بوی نامطبوع جلوگیری کند. کاربرد این دستگاه در محیط اداری، مکان‌های مذهبی، عبادتگاه‌ها و حتی منازل مسکونی می‌تواند به میزان زیادی در کاهش بوی نامطبوع تاثیرگذار بوده و ارتقا سطح سلامت محیط را به همراه داشته باشد. حذف آلودگی‌ها از تار و پود فرش با استفاده از دستگاه فرش شوی می‌تواند در افزایش دوام و ماندگاری این نوع کفپوش‌ها تاثیرگذاری بالایی به همراه داشته باشد. دستگاه‌ فرش شوی و موکت شوی صنعتی با استفاده از تکنولوژی‌ پیشرفته و مدرنی که دارد، قادر به شست و شوی عمیق فرش‌ها و موکت‌ها بوده و آلودگی‌هایی را که با روش‌های سنتی قابل پاک شدن نیستند، رابه راحتی از بین می‌برند.

اجزای اصلی سازنده فرش شوی و موکت شوی صنعتی

اجزای سازنده فرش و مبل شوی صنعتی در حالت کلی عملکرد شست وشوی و خشک کردن در دستگاه فرش و موکت شوی به طور همزمان صورت می‌‌گیرد. تمامی دستگاه‌های فرش و موکت شوی از سه بخش اصلی یعنی سامانه پاشش آب و مواد شوینده، برس‌های غلتکی و سامانه مکش تشکیل شده است. دستگاه فرش شوی صنعتی طراحی اصولی و دقیقی دارد که عملکرد بهینه دستگاه فرش شور و شستشوی با کیفیت انواع فرش و موکت را فراهم می‌آورد. عوامل گوناگونی بر روی میزان بازدهی و کارایی دستگاه موکت شوی می‌تواند موثر واقع شود که نشان‌دهنده کیفیت دستگاه و میزان بازدهی آن هستند. یک دستگاه فرش شوی و موکت شوی صنعتی از چندین جزء اصلی تشکیل شده است که هر کدام نقش مهمی در عملکرد آن ایفا می‌کنند. این اجزا به طور کلی به شرح زیر هستند:
  • مخزن آب تمیز: این مخزن حاوی آب تمیز و مواد شوینده صنعتی است که برای شست و شوی فرش و موکت استفاده می‌شود. حجم این مخزن بسته به ظرفیت و مدل فرش شوی صنعتی می‌تواند متفاوت باشد.
  •  مخزن آب کثیف: آبی که در حین شستشو از فرش و موکت توسط دستگاه جمع‌آوری شده، در این مخزن ذخیره می‌گردد. این مخزن همواره از مخزن آب تمیز جدا است.
  • پمپ: پمپ وظیفه پمپاژ آب و مواد شوینده به سمت برس‌ها و همچنین مکش آب کثیف از روی فرش را بر عهده دارد. قدرت پمپ در عملکرد دستگاه بسیار موثر است.
  • برس‌ها: برس‌ها در تماس مستقیم با فرش قرار می‌گیرند و با چرخش خود، آلودگی‌ها را از روی الیاف فرش جدا می‌کنند. جنس و نوع برس‌ها بر اساس کاربرد دستگاه در انواع مختلفی قرار دارد.
  • شیلنگ‌ها: شیلنگ‌ها برای انتقال آب و محلول شوینده از مخزن به برس‌ها و همچنین انتقال آب کثیف به مخزن مورد نظر استفاده می‌شوند.
  • موتور: موتور نیروی محرکه دستگاه بوده و انرژی الکتریکی آن را تامین می‌کند و نهایتا به چرخش برس‌ها و پمپ کمک می‌کند.
  • سیستم کنترل: این سیستم به کاربر اجازه می‌دهد تا پارامترهای مختلف دستگاه مانند سرعت برس‌ها، میزان آب و محلول شوینده و قدرت مکش را تنظیم نماید.
  • چرخ‌ها: چرخ‌ها برای جابجایی آسان و روان دستگاه کاربرد دارند.

مشخصات فنی دستگاه فرش شوی صنعتی

مشخصات فنی فرش شوی صنعتی

مشخصات فنی دستگاه فرش شوی صنعتی بسته به مدل، برند و کاربری دستگاه متفاوت است. برخی از دستگاه‌های فرش و موکت شوی با تجهیز به تی مخصوص سطوح تخت، قابلیت شستشوی سطوح سخت هم چون سطوح سنگی را دارا هستند. همچنین بدنه دستگاه از جنس پلی اورتان فشرده ساخته شده است که طول عمر دستگاه موکت شوی را افزایش داده و مقاومت دستگاه موکت شور در برابر ضربه‌های احتمالی را افزایش می دهد.

دستگاه شستشوی فرش و موکت، بسته به نوع آن مجهز به یک یا دو برس غلتکی است و این برس‌ها حرکتی هم راستا با بافت فرش دارند که علاوه بر افزایش قدرت شستشوی در دستگاه، به فرش یا موکت آسیبی نمی‌رسانند. انواعی از این دستگاه که مجهز به دو برس است، به دلیل چرخش برس‌ها خلاف جهت یکدیگر، سرعت و کیفیت شستشو به شکل قابل ملاحظه‌ای افزایش می‌یابد. اما به طور کلی، این دستگاه‌ها دارای مشخصات فنی زیر هستند که بر اساس این ویژگی ها به دسته های مختلفی تقسیم بندی می‌شوند:

  • ظرفیت مخزن آب تمیز: مقدار آبی که دستگاه می‌تواند در یک نوبت کاربری در خود جای دهد.
  • ظرفیت مخزن آب کثیف: مقدار آبی که دستگاه می‌تواند پس از شستشو در درون مخزن آب کثیف نگهداری نماید.
  • قدرت موتور: قدرت موتور با میزان مکش و سرعت برس‌ها رابطه مستقیم دارد.
  • فشار پمپ: فشار پمپ بر روی قدرت شستشو و نفوذ مواد شوینده صنعتی به داخل الیاف فرش تاثیرگذار است.
  • عرض شست و شوی: عرضی که دستگاه در هر بار حرکت روی فرش را پوشش داده و شستشوی می‌کند.
  • وزن دستگاه: وزن دستگاه تاثیر بسیاری بر روی حمل و نقل و مانورپذیری آن دارد.
  • ابعاد دستگاه: ابعاد دستگاه برای تعیین فضای مورد نیاز برای نگهداری و استفاده از آن بسیار پر اهمیت است.
  • نوع برس‌ها: نوع برس‌ها (دیسکی، رول، ترکیبی) و جنس آن‌ها (نایلون، پلی پروپیلن) بر روی قدرت تمیزکنندگی دستگاه موثر است.
  • نوع سیستم گرمایش: برخی از دستگاه‌ها دارای سیستم گرمایش آب هستند که باعث افزایش قدرت پاک‌کنندگی می‌شود.
  • سیستم کنترل: نوع سیستم کنترل (دستی، الکترونیکی) و امکانات آن (تنظیم فشار، سرعت، زمان) در سهولت استفاده از دستگاه نقش به سزایی دارد.

نحوه عملکرد فرش و موکت شوی صنعتی

نحوه عملکرد فرش شوی صنعتی همانطور که پیشتر ذکر شد، فرش شوی‌ها دارای مدل‌های متفاوت به همراه کارایی‌های مختلفی هستند. اما مکانیزم عملکرد آن‌ها در مجموع مشابه یکدیگر است. استفاده از این دستگاه فرش شور صنعتی در محیط های مذهبی، اقامتی و رفاهی می‌تواند در کاهش زمان، هزینه و انرژی لازم برای نظافت محیط موثر واقع شود. فرش و موکت شوی صنعتی مجهز به موتور حرکتی بوده و با وجود آن نیازی به هل دادن دستگاه فرش شوی صنعتی توسط کاربر نیست و بنابراین کاربر تنها هدایت دستگاه را بر عهده دارد، به علاوه وجود موتور حرکتی عملیات نظافت را یکنواخت و در نتیجه فرآیند نظافت را با کیفیت‌تر می‌سازد. در ادامه به بیان مراحل نظافت با دستگاه فرش شوی صنعتی می‌پردازیم که عبارتند از:
  1. در ابتدا پاشش آب و مواد شوینده به روی سطح مورد نظر اتفاق می‌افتد.
  2.  هم زمان با پاشش آب و مواد شوینده، برس غلتکی در قسمت زیرین دستگاه به چرخش در می‌آید و همزمان با نیرویی که کاربر به دستگاه وارد می‌آورد بر روی فرش حرکت ‌می‌نماید.
  3.  دستگاه فرش شوی مجهز به برس‌های چرخانی است که با سرعت بالا روی فرش حرکت کرده و محلول شوینده را به عمق الیاف فرش نفوذ می‌دهند. در واقع با حرکت دستگاه در امتداد سطح فرش و موکت و چرخش برس بر روی سطح فرش، آلودگی‌ها از عمیق‌ترین نقاط بافت فرش خارج شده و به همراه مواد شوینده و آب به روی سطح فرش قرار می‌گیرند.
  4. در این مرحله بلافاصله آب و آلودگی‌های باقی‌مانده توسط سامانه قدرتمند مکش جمع آوری شده و به درون مخزن آب کثیف می‌ریزد.

انواع فرش شوی و موکت شور صنعتی

انواع مبل شوی صنعتی چنانچه در بالا نیز به آن اشاره شد، دستگاه فرش و موکت شوی یک دستگاه موثر در نظافت صنعتی محسوب می‌گردد. به دلیل کارایی بالای این دستگاه در امر نظافت، انواع آن نیز دارای تنوع بوده تا کاربران بتوانند بسته به نوع نیاز خود و گستردگی سطح مورد نظر یک نوع مناسب از موکت شوی را انتخاب نمایند. انرژی الکتریکی مورد نیاز برای فرش شوی صنعتی از طریق برق شهری و یا باتری تأمین می‌شود. بعضی از محیط‍‌ها میزان حساسیت به آلودگی صوتی بالایی دارند و از همین رو رده‌های بیصدای این دستگاه موکت شور نیز طراحی و ساخته شده تا سهولت بکارگیری آن در محیط های حساس به سر و صدا فراهم آید. در ادامه به بیان انواع دستگاه فرش شوی و موکت شوی صنعتی می‌پردازیم که عبارتند از:
  • نوع کاربری دستگاه
  • منبع تغذیه
  • تعداد برس

انواع فرش شوی بر حسب نوع کاربری آن

  دستگاه فرش شوی ابزاری مفید برای شست و شوی مکانیزه سطوح فرش و موکت است. این دستگاه‌ها در انواع مختلفی تولید می‌شوند که هر کدام برای کاربرد خاصی طراحی شده‌اند. در ادامه به بررسی انواع فرش شوی بر حسب نوع کاربری می‌پردازیم که عبارتند از:
  • فرش شوی خانگی
  • فرش شوی صنعتی

فرش شوی خانگی

فرش شوی خانگی فرش شوی خانگی دستگاهی است که برای تمیز کردن عمیق و موثر فرش‌ها و موکت‌ها در منازل طراحی شده است. این دستگاه‌ به افراد کمک می‌کند تا لکه‌ها، آلودگی‌ها، گرد و غبار را از الیاف فرش جدا کرده و سطوح فرش را  در منزل مورد نظافت قرار دهد. با نفوذ مواد شوینده به عمق الیاف فرش و سپس برس زنی دستگاه، آلودگی‌های چسبنده و کهنه به راحتی نرم شده و از سطح فرش جدا می‌شوند. این دستگاه‌های خانگی کوچک و قابل حمل هستند و برای تمیز کردن لکه‌های کوچک در محیط منزل و یا محیط‌های کارگاهی در مقیاس کوچک بسیار مناسب هستند.

موکت شوی صنعتی

فرش شوی صنعتی فرش شوی صنعتی یک دستگاه نظافتی برای شست و شوی فرش و موکت در مقیاس‌های بزرگ و گسترده است. این دستگاه با قابلیت شست و شوی و خشک کردن همزمان می‌تواند به راحتی سطوح بزرگ را مورد نظافت قرار دهد. توانایی خشک کردن و مکش قوی فرش و موکت شوی صنعتی موجب کاهش زمان رفع رطوبت در فرش شده و روند خشک شدن فرش را سرعت می‌‌‌بخشد. بنابراین افراد در مدت زمان بسیار کوتاهی می‌توانند بر روی سطح فرش و موکت تردد نمایند. این ویژگی در فضاهای عمومی که امکان تعطیلی و تعویق کارها ممکن نیست، یک مزیت مهم در روند نظافت محسوب می‌شود. این دستگاه مجهز به مخزن بزرگی است که کاربر را در هنگام نظافت یاری داده و موجب مدیریت وقت نیز می‌گردد.

مقایسه فرش شوی صنعتی با انواع خانگی آن

فرش شوی صنعتی با نمونه خانگی آن از نظر نوع عملکرد یکسان هستند و هر دو نتیجه یکسانی را در انتهای پروسه نظافت به دست می‌دهند. در واقع تفاوت‌های اصلی آن‌ها بیشتر از نظر گستردگی و پهنای نظافت است. این دو دستگاه در مقایسه با هم دارای مشابهت‌ها و تفاوت‌هایی هستند که برای شناخت هر یک به بررسی بیشتر آن‌ها می‌پردازیم که عبارتند از:
  • قدرت موتور: قدرت موتور در فرش و موکت شوی صنعتی بسیار قوی‌تر بوده و دستگاه قادر به تمیز کردن سطوح بزرگ و آلودگی‌های سنگین استدر حالی که انواع خانگی قدرت موتور پایینی تری دارند که در مقیاس کارکرد در منزل مناسب و بهینه است.
  • قدرت مکش: قدرت مکش در موکت شوی صنعتی بسیار بالاتربوده که باعث می‌شود آلودگی‌ها به طور کامل از الیاف فرش جدا شوند اما در نمونه خانگی فرش شوی قدرت مکش به نسبت کمتر است.
  • فشار آب: در فرش شوی صنعتی فشار آب بیشتر است که برای از بین بردن لکه‌های سخت و چسبیده در سطوح بزرگ بسیار موثر است در حالی که در فرش و موکت شوی خانگی فشار آب پایین تر است زیرا احتیاج چندانی به فشارهای بسیار بالا در آلودگی‌های فرش در منزل نداریم.
  • ظرفیت مخزن: موکت شوی خانگی، مخازن کوچکتری دارند و برای تمیز کردن مساحت‌های محدود در مناسب‌تر هستند بنابراین کار با این دستگاه راحت‌تر است.
  • ابعاد و وزن: ابعاد و وزن فرش شوی و موکت شوی خانگی کوچک‌تر و سبک‌تر بوده و برای حمل و نقل آسان‌تر طراحی شده‌اند بنابراین کاربران انرژی کمتری را برای جابجایی آن صرف می‌نمایند.
  • قابلیت‌ها و امکانات دستگاه: قابلیت های دستگاه موکت و فرش شوی صنعتی در مقایسه با موکت شوی خانگی بیشتر است، زیرا استفاده و کاربردهای محدود در منزل نیاز وجود قابلیت‌های پیچیده در این دستگاه را از بین می‌برد.

انواع موکت شوی صنعتی از نظر منبع تغذیه

موکت شوی و فرش شوی صنعتی در انواع مختلفی تولید و به بازار عرضه می‌شود. یکی از مهم‌ترین عوامل در انتخاب فرش شوی صنعتی مناسب، نوع منبع تغذیه آن است. زیرا که منبع تغذیه به طور مستقیم بر قابلیت حمل، مدت زمان کارکرد و کارایی دستگاه تاثیر می‌گذارد. در ادامه به بررسی انواع منبع تغذیهموکت شوی صنعتی می‌پردازیم که عبارتند از:
  • موکت شوی باتری دار صنعتی
  • موکت شوی برقی (کابلی) صنعتی

موکت شوی و فرش شوی صنعتی باتری دار

فرش شوی صنعتی موکت شوی باتری‌دار صنعتی، دستگاهی قدرتمند و پرتابل است که برای نظافت و شست و شوی دقیق سطوح بزرگ در محیط‌های صنعتی و تجاری طراحی شده‌اند. قابلیت حمل و نقل آسان دستگاه موکت شوی و عدم نیاز به برق شهری به کاربر این امکان را می‌دهد تا به راحتی در محیط‌هایی که دسترسی به پریز برق وجود ندارد، از این دستگاه استفاده نمود. در واقع موکت شوی و فرش شوی صنعتی به دلیل بهره‌گیری از باتری‌های پیشرفته و کارآمد، قابلیت مانور و آزادی عمل بسیار بالایی دارند و می‌توان از آن‌ها در مکان‌هایی که دسترسی به برق محدود است، استفاده کرد. این دستگاه به دلیل وزن کم و عدم نیاز به کابل، به راحتی قابل جابه‌جایی در فضاهای گسترده صنعتی است. محیط‌های بزرگ را می‌توان با تکیه بر قابلیت‌های این دستگاه مورد شست و شوی قرار داد.

موکت شوی برقی صنعتی

فرش شوی برقی صنعتی یکی از انواع پرکاربرد موکت شوی صنعتی با قدرت کارکرد فوق العاده و توان بالا است. این دستگاه برای تامین انرژی الکتریکی مورد نیاز خود، از برق شهری استفاده کرده و مجهز به کابل است. ابعاد این مدل از دستگاه‌ها می‌تواند بزرگ یا کوچک باشد. از آنجایی که انرژی مورد نیاز فرش شوی صنعتی فوق، با اتصال مستقیم به برق شهری تامین می‌شود بنابراین مجهز به یک موتور قوی و با قدرت شست و شوی بالا و مکش متناسب با آن است. همین امر این دستگاه را برای نظافت محیط‌های پرتردد بسیار مناسب کرده است.

مقایسه فرش شوی صنعتی باتری دار و موکت شوی برقی

فرش شوی صنعتی به عنوان یکی از جدیدترین و کارآمدترین ابزارهای نظافت صنعتی شناخته می‌شوند. این دستگاه‌ها به دلیل مزایای فراوانی که دارند، جایگاه ویژه‌ای در صنعت نظافت پیدا کرده‌اند. در ادامه، مقایسه‌ای بین فرش شوی صنعتی باتری دار با سایر انواع موکت شوی برقی انجام می‌دهیم.
فرش شوی باتری دار فرش شوی برقی
زمان کارکرد کمتر بیشتر
محدودیت حرکت ندارد دارد
سهولت در جابجایی دارد ندارد
نیاز به پریز برق ندارد دارد
هزینه اولیه بیشتر کمتر
قدرت مکش کمتر بیشتر
توان موتور کمتر بیشتر

انواع فرش شوی صنعتی بر حسب تعداد برس

تقسیم بندی دستگاه موکت شوی صنعتی می‌تواند بر اساس فاکتورهای متفاوت و خاصی صورت بگیرد، یکی از این فاکتورهای مهم در ساختار دستگاه تعداد برس در آن است. تعداد برس فرش شوی صنعتی در عملکرد دستگاه بسیار تاثیر می‌گذارد. به طور کلی، فرش شوی‌های صنعتی به دو دسته اصلی تقسیم می‌شوند که در ادامه به بیان هر کدام می‌پردازیم که عبارتست از:
  • فرش شوی تک برسه صنعتی
  • فرش شوی دو برسه صنعتی

فرش شوی تک برسه صنعتی

موکت شوی صنعتی فرش شوی تک برسه همانطور که از اسم آن پیداست، مجهز به یک برس است. این برس در قسمت جلوی دستگاه قرار دارد و با چرخش دورانی خود بر روی فرش موجب ایجاد اصطحکاک بر روی سطح فرش می‌گردد. این اصطحکاک موجب جداسازی آلودگی‌ها از لابلای تار و پود فرش شده و نهایتا به نظافت این سطح کمک می‌نماید. این برس می‌تواند دارای عرض‌های متفاوتی باشد که با توجه به ابعاد دستگاه، توان موتور و نوع آن متغیر است. لازم به ذکر است که نوع برس در موکت شوی صنعتی می‌تواند متفاوت باشد و بسته به جنس فرش یا سطح مورد نظر توسط کاربر انتخاب می‌گردد.

موکت شوی دو برسه صنعتی

نوع دیگر دستگاه فرش شوی صنعتی مجهز به دو برس برای شست و شوی و نظافت سطوح فرش و موکت است. وجود دو برس در ساختار دستگاه این امکان را به دستگاه می‌دهد که بتواند در هر رفت و برگشت سطح بیشتری را مورد نظافت قرار دهد، بنابراین راندمان کاری دستگاه به میزان چشم‌گیری بالا می‌رود. همچنین این دستگاه‌ها به دلیل وجود دو برس چرخان در دو طرف دستگاه، قادر به شست و شوی لبه‌ها و گوشه‌ها هستند و عملکرد بسیار بالایی در حذف لکه‌ها و آلودگی‌ها دارند. این برس‌ها با چرخش در جهت مخالف هم، آلودگی‌ها را به طور کامل از الیاف فرش جدا کرده و به همراه آب کثیف به مخزن تخلیه هدایت می‌کنند. علاوه بر آن امکان تنظیم سرعت برس‌ها، میزان آب و مواد شوینده صنعتی وجود دارد.

مقایسه فرش شوی و موکت شوی تک برسه با انواع دو برسه

همانطور که در توضیحات قبلی اشاره شد، فرش شوی‌ صنعتی بر اساس تعداد برس به دو دسته تک برس و دو برس تقسیم می‌شوند. هر کدام از این مدل‌ها مزایا و معایب خاص خود را دارند و برای کاربردهای مختلفی مناسب هستند. در این بخش، مقایسه دقیق‌تری بین این دو نوع دستگاه انجام می‌دهیم تا بتوان به بهترین گزینه برای انتخاب دست یافت.
موکت شوی تک برسه موکت شوی دو برسه
تعداد برس یک عدد دو عدد
قدرت مانور در فضاهای کوچک بیشتر کمتر
نظافت گوشه ها و کناره ها کمتر بیشتر
قیمت کمتر بیشتر
پیچیدگی طراحی کمتر بیشتر
تعمیر و نگهداری آسان‌تر کمی پیچیده تر
راندمان کمتر بیشتر

مزایای استفاده از فرش شوی صنعتی

مزایای فرش شوی صنعتی دستگاه فرش شوی و موکت شوی صنعتی می‌تواند سطوح مختلف فرش و موکت را مورد نظافت قرار داده و در مدت زمان کوتاهی خشک کرده و مجدد این سطوح را قابل تردد و رفت و آمد نماید. به کارگیری دستگاه فرش شوی در محیط های اداری و تجاری با امکان نظافت و شستشوی موکت در محل قرار گیری آن، سرعت فرایند نظافت را ارتقا خواهد داد. این تجهیزات نظافت صنعتی با استفاده از سامانه‌ پاشش فوم و مکش آن به همراه آلودگی‌ها از بافت فرش و موکت، نظافت کامل آن را به همراه خواهد داشت. به طور کلی، موکت شوی صنعتی به دلیل مزایای فراوانی که دارند، به طور گسترده در صنعت نظافت مورد استفاده قرار می‌گیرند. در ادامه به بررسی برخی از مهم‌ترین مزایای استفاده از فرش شوی صنعتی می‌پردازیم که عبارتند از:

افزایش کیفیت نظافت با فرش و موکت شوی صنعتی

فرش شوی‌ صنعتی مجهز به یک موتور با توان بالا بوده و با ایجاد قدرت مکش بالا و استفاده از مواد شوینده قوی، قادر به حذف انواع لکه‌ها از جمله لکه‌های روغن، چای، قهوه و جوهر هستند. این دستگاه‌ها با سامانه برس زنی قوی می‌توانند آب تمیز و مواد شوینده را به عمق الیاف فرش برساند و با پاشش ماده شوینده به سطح و برس زنی کامل الیاف آن موجب شود تا آلودگی‌ها، باکتری‌ها و گرد و غبار به طور کامل از بین برود و سپس توسط سامانه مکش جمع‎‌آوری گردد. همچنین با شستشوی عمیق فرش و موکت و انواع کفپوش، رنگ و بافت اصلی فرش احیا شده و ظاهر آن کاملا نو می‌شود. این امر به ارتقا کیفیت سلامت فرش و افزایش دوام آن کمک خواهد نمود.

صرفه جویی در زمان و هزینه با دستگاه فرش شوی صنعتی

نظافت صنعتی با فرش و موکت شوی صنعتی فرش شوی صنعتی با قدرت مکش بالا و برس‌های چرخان، فرآیند شست و شوی فرش را به شدت تسریع می‌بخشد. در مقایسه با روش‌های سنتی نظافت، این دستگاه‌ها قادرند مساحت بسیار بیشتری را در زمان کوتاه‌تری تمیز کنند. سپس این دستگاه که دارای سیستم خشک کن نیز می‌باشد با مکیدن آب اضافی و آلودگی‌ها، زمان خشک شدن فرش را به حداقل می‌رساند. این امر به ویژه در فضاهایی که تردد زیاد است، مزیت بسیار مهمی است. در محیط‌های تجاری و اداری، زمان توقف فعالیت برای نظافت می‌تواند هزینه‌های زیادی را به همراه داشته باشد. با استفاده از دستگاه فرش شوی صنعتی، می‌توان نظافت را در ساعات غیرکاری انجام داد و از این رو، اختلال در فعالیت‌های روزمره به حداقل می‌رسد. همچنین قیمت دستگاه فرش شوی صنعتی با توجه به ویژگی‍‌ها و قابلیت‌های دستگاه به صرفه بوده و از تحمیل هزینه‌های تعمیر و نگهداری سطوح فرش و موکت و کفپوش بر مجموعه می‌کاهد.

افزایش طول عمر فرش با فرش شوی و موکت شوی صنعتی

شست و شوی منظم با فرش شوی صنعتی، از فرسودگی زودرس الیاف فرش جلوگیری کرده و طول عمر آن را افزایش می‌دهد. فرش شوی صنعتی با قدرت مکش بالا و برس‌های مخصوص، آلودگی‌های عمیق شده در الیاف فرش را به طور کامل از درون الیاف آن جدا نموده و حذف می‌کند. این امر از پوسیدگی و تخریب زودهنگام الیاف فرش جلوگیری می‌کند. همچنین لکه‌ها و مواد حساسیت‌زا مانند گرد و غبار، باکتری‌ها و آلودگی‌های مختلف می‌توانند به مرور زمان به الیاف فرش آسیب برسانند. دستگاه‌ فرش شوی صنعتی با استفاده از مواد شوینده مناسب، این آلودگی‌ها را به طور کامل از بین می‌برد. در نتیجه به مرور با حذف آلودگی‌ها و مواد حساسیت‌زا، از آسیب دیدن الیاف فرش و موکت جلوگیری می‌شود.

مهم‌ترین کاربردهای فرش شوی و موکت شوی صنعتی

فرش شوی صنعتی همانطور که گفته شد، دستگاه فرش و موکت شوی صنعتی، جهت استفاده در محیط‌های وسیع و پر رفت و آمد بسیار مناسب هستند و نیاز به خروج فرش و موکت را از محل، حذف می‌گرداند. با توجه به این که دستگاه فرش شوی صنعتی دارای سیستم مکش یا به عبارتی خشک کن می‌باشد، الیاف فرش و موکت به سرعت خشک شده و افراد خیلی زود می‌توانند در محل مورد نظر حضور پیدا کنند و دیگر نیازی نخواهد بود مدت زیادی جهت خشک شدن سطوح در انتظار بمانند. علاوه بر آن برس‌های دستگاه فرش شوی صنعتی آلودگی‌ها را از عمق تار و پود فرش خارج کرده و مانع از تشکیل قارچ و بوی نامطبوع می‌گردد. تمامی این ویژگی‌ها و قابلیت‌ها موجب محبوبیت این دستگاه در نظافت فرش و موکت می‌شود. در ادامه به معرفی تعدادی از مهم ترین کاربردهای فرش شوی صنعتی خواهیم پرداخت که عبارتند از:
  • شستشوی فرش اتاق‌ها، لابی و راهروها در هتل‌ها، مهمان پذیرها و اقامتگاه‌ها
  • نظافت سطوح فرش در دفاتر کار ادارات، سالن‌های کنفرانس و اجتماعات
  • تمیز کاری و شست وشوی فرش و انواع کفپوش دربخش‌های مختلف بیمارستان، کلینیک‌ها و مراکز درمانی
  • پاکسازی و نظافت فرش کلاس‌ها، سالن‌های آمفی تئاتر و فضاهای عمومی و پرتردد مدارش و دانشگاه‌ها
  • شست و شوی فرش موزه‌ها و گالری‌ها با کمترین آسیب به آثار هنری
  • نظافت و تمیزکاری انواع فرش و موکت در مساجد، حسینیه‌ها و نمازخانه‌ها

عوامل موثر بر قیمت فرش شوی صنعتی

قیمت فرش شوی صنعتی به طور کلی می‌توان گفت قیمت فرش شوی صنعتی تحت تأثیر عوامل مختلفی قرار می‌گیرد که هر کدام به نوبه خود بر هزینه نهایی دستگاه تأثیرگذار هستند. انوع مختلفی از فرش شوی صنعتی با توجه به نیاز کاربران تولید می‌گردد که هر کدام دارای قابلیت‌ها و ویژگی‌های خاص خود هستند. وجود قابلیت‌ها و کارکردهای مختلف، کارایی دستگاه و ... همگی بر کیفیت و قیمت آن اثر می‌گذارند. در ادامه به بررسی مهم‌ترین این عوامل می‌پردازیم که عبارتست از:
  • برند و کشور سازنده
  • قدرت موتور و ظرفیت مخزن دستگاه
  • نوع برس‌ها
  • مواد اولیه به کار رفته در ساخت فرش شوی صنعتی
  • امکانات جانبی دستگاه
  • مدت زمان گارانتی

نکات مهم در هنگام خرید موکت شوی صنعتی

خرید یک موکت شوی صنعتی نیازمند دقت و توجه به جزئیات است تا بتوان دستگاهی مناسب با نیازهای خود انتخاب نمود. در ادامه به برخی از مهم‌ترین نکاتی که باید هنگام خرید این دستگاه در نظر گرفت، اشاره می‌کنیم که عبارتند از:
  • نوع و اندازه فضای مورد استفاده
  • نوع و شدت آلودگی
  • میزان بودجه
  • قدرت موتور و مکش دستگاه
  • وزن و ابعاد دستگاه
  • مقدار مصرف انرژی
  • سهولت استفاده و نگهداری
  • قیمت فرش شوی صنعتی

قیمت و خرید فرش و موکت شوی صنعتی

شرکت توسعه صنعتی و بازرگانی ابراهیم، با بیش از سی سال سابقه به عنوان اولین و بزرگ‌ترین تامین کننده دستگاه‌های نظافت صنعتی در ایران و خاورمیانه است. این شرکت با داشتن نمایندگی انحصاری از برندهای برتر جهان انواع زیادی از دستگاه‌های اسکرابر صنعتی، جاروبرقی صنعتی، واترجت صنعتی، سوییپر و پولیشر را به مشتریان خود عرضه می‌کند. برای کسب اطلاعات بیشتر از قیمت فرش و موکت شوی صنعتی و یا سایر دستگاه‌ها با کارشناسان ما در مجموعه تماس گرفته و از مشاوره رایگان این افراد بهره‌مند شوید.